Skursteņi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Projekts XL, SIA

Ropaži, Bērzu 3-1, Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Jumts, jumti, jumiķi, jumiķis, jumtu serviss, jumtu meistars, jumiķa darbi, jumta darbi, jumtu darbi, jumta remonts, jumta remonti, jumtu remonts, jumtu remonti, jumta remontdarbi, jumtu remontdarbi, jumtu segumi, jumta segums, jumta segumu klāšana, jumta seguma ieklāšana, jumta segumu remonts, jumta seguma labošana, jumta likšana, jumta

R. Zariņš, skursteņslauķis, Krāsnis un skursteņi, SIA

"Stādzeni" , Trapenes pagasts, Smiltenes nov. LV-4348
Skursteņi , skursteņslaucītāji, skursteņslauķis, skursteņtīrītāji, dūmvadu tīrītāji, dūmvadu un ventilācijas

RGJ, SIA

Krustpils 141b, Rīga LV-1057
Privātpersonām un industriāliem uzņēmumiem:

Ar mūsu ražotajiem dūmvadiem (skursteņiem) ir apmierināti gan tādi klienti kā mazu, piemājas pirtiņu īpašnieki, glaunu privātmāju rezidenti, gan privātmāju ciematu būvētāji un milzīgi, industriāli uzņēmumi. SIA "RGJ" arvien attīstās un paplašinās, lai spētu konkurēt ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā, kur mūsu produkciju ir jau novērtējuši prasīgie vācieši.

Mēs cienām savus klientus un viņu vēlmes, tāpēc ražojam ar vislielāko respektu pret pasūtītāju.

RR CHOICE, SIA

"Vizbuļi 1" -4, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par uzņēmumu:

Veicam tāmēšanas darbus gan mazākiem, gan lielākiem objektiem, pamatu izbūvei, jumtu izbūvei, mūrēšanai un citiem iekšdarbiem. Veicam būvju tāmēšanu, balstoties uz projekta risinājumiem, no pamatiem līdz slēdzenei (A-Z). Tāmēšana bankai, ES fondiem, vērtētājiem, apdrošinātājiem. Tāmes tiek gatavotas atbilstoši aktuālām būvdarbu, materiālu un mehānismu izmaksām. Klienti mūsu tāmes iesniedz Latvijas bankās finansējuma piesaistei. 

Rears, SIA

Dārza 8, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība; ✓ Sertificēta skursteņslauķa pakalpojumi; ✓ Zibensaizsardzība; ✓ Drošības, vājstrāvas sistēmas; ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope; ✓ Darba aizsardzība un drošība Serviss: Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība, apkope un serviss. Zibensaizsardzība – projektēšana, montāža. Veicam sistēmu apkalpošanu un montāžu.
1

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86-901, Rīga LV-1019
Mūsu specializācijas: ✓ jumiķu darbi, jumtu darbi ✓ jumtu remonts, jumta remonts ✓ sīki jumtu remontdarbi ✓ jumtu maiņa un nomaiņa ✓ plakano, lēzeno jumtu ieklāšana un uzkausēšana ✓ jumta (jumtu) pieslēgumu remonts (skursteņa, sienu) Papildu jumtu remontdarbi Remontējam un ieklājam uzkausējamā ruļļmateriāla jumtus. Veicam jumtu siltumizolācijas darbus, veicam arī skursteņu un parapetu restaurāciju.
  • 1 Jumtu segumi

Reģionālā skursteņslaucītāju apvienība, pilnsabiedrība

Stūnīši, Gaismas 11, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Dūmvadu tīrīšana

Rivoks, SIA

Pērnavas 25-5, Rīga, LV-1012
Dūmvadi, to izgatavošana, uzstādīšana

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
bloki, keraterm, dobtie bloki, dobtie betona bloki, grodi, grodu vāki, grods, aku grodi, skurstenis, skursteņi

Rīgas celtne, SIA

Dārzu 40-1, Rēzekne, LV-4601
Būvniecība, celtniecība, remonta darbi, ofisa, veikalu remonts, rekonstrukcija, māju renovācija, montāžas darbi, kapitālā būvniecība, pārbūve, tāmju sastādīšana. Zemes, pamatu darbi. Pamatu mūrēšana, betonēšana. Apmetuma veidošana, apmetums, fasādes, jumiķa darbi, jumtu ieklāšana, likšana, izbūve, namdara darbi, iekšējā apdare,

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

SIA Pichus skursteņi

Lielā iela 28A – 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Informācija no uzņēmumu reģistra

SIA Skārdnieks M

Priekuļi, Izmēģinātāju 1a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Ražošanā izmantojam:: ✓ Alumīniju ✓ Cinkotu skārdu ✓ Misiņu ✓ Nerūsējošo tēraudu ✓ Skārdu ar krāsas pārklājumu ✓ Tēraudu ✓ Varšu Par mums: SIA Skārdnieks M, kopš 2001. gada nodarbojas ar skārda izstrādājumu ražošanu un tirdzniecību. Laika gaitā uzkrājot zināšanas un attīstot ražotni, esam kļuvuši par vadošo skārdniecību Vidzemē. Mūsu uzņēmumā strādā skārdnieki ar daudzu gadu pieredzi, kas veic pasūtījumu izpildi. Uzņēmums ir uzkrājis lielu pieredzi, darbā ar metāliem, kas ļauj realizēt dažādus sarežģītus, individuālus projektus.

Skārdnieks M ir oficiāls Ruukki partneris Vidzemē. Mēs piedāvājam plašu klāstu no Ruukki jumta segumu materiāliem un papildelementiem.

SK Jumts, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: „SK Jumts” piedāvā dažāda veida jumtu seguma ieklāšanu, nomaiņu, kausēto ruberoīda jumtu uzkarsēšanu. Visa veida skārdnieku un jumiķu darbus. Mansardu un jumta konstrukciju izbūvi, jumta logu montāžu, dūmvadu izgatavošanu. Piemeklēsim Jums vēlamāko variantu. Jumtu un sienu segumu tirdzniecība.

SKURSTEŅI, Skurstenes Zelmas Codes pagasta zemnieku saimniecība

"Skursteņi", Codes pag., Bauskas nov., LV-3910
Informācija no uzņēmumu reģistra

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

Saint-Gobain Celtniecības produkti, SIA

Skandu 7, Rīga, LV-1067
Par uzņēmumu:

Saint-Gobain ir starptautisks uzņēmums, kas ir pārstāvēts 67 valstīs. Uzņēmums projektē, ražo un izplata celtniecības un būvniecības materiālus, siltumizolācijas un skaņās izolācijas materiālus.